Kontakta oss direkt
+4676-5567696

Föreläsare

”Linnéas verkstad i ”Det Perfekta Soundet” var otroligt inspirerande och en riktigt eyeopener. Med självsäkerhet och övertygelse inspirerar hon en fullproppat rum med musikentusiaster med hennes kunskap och erfarenhet. Jag rekommenderar varmt Linnéa till undervisnings evenemang så väl som live uppträdanden. Jag hoppas att jag någon gång kommer att få äran att uppträda live med henne bakom mixerbordet.”

– Vicky Österberg, Moderator & Trummis

 

Önskar du lära dig mer om liveljud?

Oavsett kunskapsnivå så lotsar Linnéa dig igenom dom viktigaste grundpelarna i liveljudets värld i sina föreläsningar. Det spelar ingen roll om du är utbildad ljudtekniker eller aldrig sett en mikrofon innan – Linnéa har föreläsningar för alla.

”Vägen till det perfekta Soundet”

Ingenting blir bättre än kedjans sämsta länk! Här går Linnéa igenom alla delar för att få det perfekta soundet på en livekonsert. Problemen och lösningarna som ingen nämnde när Linnéa själv gick i skolan men som hon önskat någon berättat för henne innan hon råkade ut för problemen själv. En föreläsning för de som har lite mer kött på benen när det gäller tekniska termer.

”Vägen till det perfekta Körsoundet”

Perfekt föreläsning för vokalister. Allt du som vokalist behöver veta om liveljud för att göra din konsert magisk! Teori varvas med lyssningsexempel i denna föreläsning och det utlovas många ”aha”-moment.

”Grundläggande ljudteori”

Är du nyfiken på teorin bakom ljud? Då är detta den perfekta föreläsningen för dig. På ett enkelt sätt lär Linnéa dig ljudets alla grundstenar i fysiken. Anpassad både för nybörjare och praktiserande ljudtekniker.

”Workshop”

Teori varvas med praktiska övningar. Vi kopplar ihop mikrofoner och högtalare och testar tillsammans att skruva på mixerbordet och se hur det låter och vad som händer när vi trycker på knapparna.

 

Önskar du en skräddarsydd föreläsning om liveljud? – Inga problem, hör av dig så ordnar vi det!

 

”Linnéa hade en utbildningsdag för oss medlemmar i Double Irish då vi fick lära oss grunderna i hur man ställer in ljudet efter instrument och röst samt hur man hanterar mixerbord och förstärkning. Hon har också varit ljudtekniker vid några av våra spelningar, och vi har tyckt att det har varit mycket positivt att kunna ägna oss helt åt vår musik samt kunna lämna allt det tekniska till Linnéa. Det känns som att de spelningarna har varit våra bästa.”

– Tomas Bergström, Sångare i Double Irish