Kontakta oss direkt
+4676-5567696

Kommentarer om Linnéa

”Linnéa är proffsig och enkel att arbeta med. Hon sköter allting till punkt och pricka och ljudet blir alltid vad man önskar. Dessutom är hon oerhört trevlig och tillmötesgående. Att ha Linnéa bakom spakarna känns tryggt och skönt.”

– Jenny Redenqvist, Artist

 

”Linnéa was our FOH and monitor tech on our European tour 2012 and it was all great. She was very professional and ambitious to learn new things along the way. She always cared about making sure the sound on stage was good as well for our crowd. There were new/different PA and mixing tables every night, as well a lot of grumpy old sound engineers, but she handled all perfectly. Linnéa is rare because she is not only great with sound and able to understand how we want our sound, she also have a gift to make everybody around here smile. We miss her in our crew!”

– Mia, Leadsångerska i Crucified Barbara

 

”Linnéa är den snabbaste backlineteknikern jag har jobbat med. Grym instrumentkännedom och kreativa lösningar på problem. Hon är bättre på att ställa upp mina trummor än vad jag själv är. Samma sak gäller när hon är monitortekniker. Jag ändrade lita fram och tillbaks i min lyssning de första gigen men sen behövde jag inte ändra någonting under resten av turnén. Det har jag inte varit med om sen dess.”

– Kalle Persson, Trummis

 

”Linnéa Carell ja, hon är en av dom få som fattar varför man har detta jobb. Trevlig, service minded, lyhörd och kreativ. Sen är hon en riktigt duktig ljudtekniker också.”

– Lars Bernström, Ljustekniker

 

”Linnéa är den bästa monitortekniker vi haft förmånene att jobba med. Snabb, kompetent, musikalisk, och socialt kompetent. Ibland kan det uppstå en spänning mellan musiker och tekniker men vår erfarenhet av Linnéa var att hon snarare blev som en i bandet. Jag rekommenderar henne varmt och ser fram emot att få jobba med henne igen.”

– Alfred Nygren, Artist

 

”Vi har har haft Linnéa som ljudtekniker ett flertal gånger och hon har alltid gjort ett fantastiskt bra jobb. Hon har haft ett positivt sätt och kämpat på med stor energi. Mycket duktig ljudtekniker och inte minst har hon löst små problem som uppstått med ett glatt humör och snabbt åtgärdat. Alltid lyhörd och trevligt bemötande. Mycket trygg medspelare på både konferens och festarrangemang.”

– Janne Börjesson, VD Börjesson Event

 

”Vi har haft Linnéa som tekniker på många av våra konserter. Ett fantastiskt arbete, allt gick snabbt och enkelt och inget var besvärligt. Pedagogisk och bra hand med eleverna. Vi hade det trångt på scenen, många instrumentbyten med olika solister. Inte en miss! Men det allra bästa – ett underbart ljud! Kan verkligen rekommendera Linnéa och kommer vilja ha henne som ljudtekniker i fortsättningen”

– Christer Blomberg, Lärare på Rytmus