Kontakta oss direkt
+4676-5567696

Om

Om LC Sounddesign

Företaget grundades i December 2008 av Linnéa Carell. Visionen är att hjälpa artister, företag och föreningar att få fram sitt budskap tydligare med hjälp av ljuddesign med fokus på musiken. Detta kan handla om allt från ljudläggning och egenskriven musik på en reklamjingel, till ljudsättning på en stor konsert, eller som musiker på en inspelning.

2014 träffade Linnéa Ian Brunnberg och idéer om att ta LC Sounddesign till nästa nivå med Ians kontaktnät och skills inom branschen tog fart.

 

Om Linnéa

Linnéa har varit musiker sedan 3 års ålder, då hennes far började lära henne spela cello. Sedan dess har det rullat på inom musikbranchen och vid 9 års ålder spelade hon även trombone. Endast 12 år kom hon med i Karlskoga Symfoniorkester både som cellist och trombonist. Under högstadiet bestämde hon sig för att bli ljudtekniker och siktade in sig på att komma in på Ljudingenjörsprogrammet på Musikhögskolan i Piteå. Efter 3 år med musikinriktining på estetiska programmet blev drömmar verklighet och hösten -04 kom hon in på det då 2-åriga programmet uppe i Piteå. -06 fick Linnéa sin examen. Mellan -06 och -10 jobbade Linnéa bara deltid med sitt ljudintresse bredvid ett jobb som personlig assistent. I December -08 startade hon sin firma, och gjorde sin första turné. I November -10 slutade Linnéa som personlig assistent och har sedan dess jobbat heltid som ljudtekniker och musiker.

Är du nyfiken på Linnéas CV så hittar du det HÄR

 

Om Ian

Ian har varit musiker sedan barnsben och efter att ha gått gymnasiet på Rytmus i Stockholm tog han sig in som slagverkare i Arméns Trumkår -95. Åren efter åkte han på många turnéer både som slagverkare och trumtekniker åt många olika band. -08 grundade han det som idag är DMG Sweden och arbetade enbart med produktionsrep fram till 2014 då han även gick in som musikverksamhetsansvarig på Arena Satelliten i Sollentuna. Han sålde sin del i DMG men fortsatte med produktionsrep genom sitt arbete på Arena Satelliten. Ian har under alla år behållt sitt intresse för trummor och suppliar både trummor och trumtekniker på inspelningar och turnéer.